VAN / BAŞKALE - AŞAĞI KÜME İLKOKULU

Karneler ne zaman,nasıl alınacak?

Geçtiğimiz haftalarda alınan tedbirler kapsamında okullardaki eğitim-öğretimin yıl sonuna kadar online olarak sürdürülmesi kararının yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı bir haftalık ara tatil süresinin de eklenerek bu yıl yarı yıl tatilinin üç hafta süreceğini açıkladı. Karne dağıtımları ise 22 Ocak 2021 tarihinden itibaren okullarda yapılacak.

Bakanlığın aldığı karara göre; uzaktan eğitim 22 Ocak'a kadar uzatılırken 25 Ocak'ta başlayacak olan yarıyıl tatili üç hafta olacak.

İlkokullarda sınav yapılmayacak, karne notları, ders etkinliklerine katılım puanı ile belirlenecektir.

22 Ocak 2021 tarihinden itibaren karne dağıtımları eğitim kurumu yönetimlerince, farklı gün ve zaman dilimlerine yayılarak yoğunluk oluşturmayacak şekilde planlanacaktır.

Yayın: 30.12.2020 - Güncelleme: 30.12.2020 17:40 - Görüntülenme: 312
Kaynak: https://www.ahaber.com.tr/galeri/gundem/mebduyurdukarneverilecekmi1donemkarnenotunasilverilecekkarnelernezamannasilalinacak/7